Зареждам страницата

Зареждам
Моля изчакайте..

Зоотравел ЕООД е лицензирана фирма и предлага транспорт на домашни любимци, както в цяла България, така и в Западна Европа. Сигурно и удобно транспортиране на вашите домашни любимци се извършва в специално оборудвани автомобили. Всички те отговарят както  технически ,така и на всички стандарти по изисквания на БАБХ и притежават сертификати за това.
Автомобилите на Зоотравел са специално пригодени за извършване на превоз целогодишно. Те се почистват и дезинфекцират, както преди и след извършените курсове, така и в определени часови диапазони по време на самото пътуване. В помещенията за превоз на животни температурата е възможно най-подходящата за съответния сезон. За целта през летния сезон те се охлаждат , а през зимния се отопляват. При дълги пътувания  температурата се следи периодично .
Превозните ни средства,които извършват транспорт извън страната на дълги разстояния са снабдени със специална GPS система и приложение към нея , които сигнализират за всеки часови период в който се извършва хранене , поене или физиологични нужди на животните.Всички сигнали се записват, както в приложението,така и в специален дневник, който се придоставя при проверка от контролните органи.Всичко това се извършва за да сте спокойни , че по време на пътуването всички нужди на вашият любимец са удовлетворени.
За здравето и сигурността на вашия любимец се грижи нашия екип,който е преминал специален курс на обучение за хуманно отношение към животните в Лесотехническия университет. Те са подготвени да предложат при необходимост първа медицинска помощ на всеки от четириногите си пътници.
За всички животни, които превозва Зоотравел осигурява транспортна клетка съобразена с размерите на животното и отговаряща на изискванията.В тях животните могат спокойно да стоят изправени и да се обръщат. Всички транспортни клетки са плътно затворени, така че животното да не може да излезе от тях , но им позволяват достатъчно приток на свеж въздух по време на самото пътуване.
Независимо от размерите  на животното, транспортната клетка се предоставя без допълнително заплащане.
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?
Можете да се доверите на нас , защото ние ще ви предложим:
* спокойствие за вас  
*професионален опит в транпортирането на домашни любимци
*висококачествени услуги
*конкурентни цени

Коментирай / Задай въпрос