Зареждам страницата

Зареждам
Моля изчакайте..

Зоотравел  притежава  лицензиран международен транспорт за страни в Европейския съюз.Превозваме : кучета, котки, птици, гризачи, влечуги, риби и определени видове екзотични животни.Транспорт на животни изпълняваме от и за следните страни: Англия, Франция, Белгия, Холандия, Австрия, Унгария, Румъния, Испания, Италия, Дания, Германия и други. Услугата се извършва от адрес до адрес.
Фирмата  се ангажира във извършването както на организирани курсове за транспорт на животни така и за индивидуални заявки по поръчка на клиента.Зоотравел може да достави вашият домашен любимец и в страни , които не са в списъка от по-горе изброените. Някой от животните са с по-големи размери, други с по-буен нрав, затова транспортирането им изисква по-големи транспортни клетки и свобода по време на пътуването. Зоотравел може да извърши индивидуален транспорт в такива, както и други подобни случай. По време на транспорта ние се стремим да спазим всички изисквания на нашите клиенти за превоза на техните домашни любимци. Някой от желанията са животните да бъдат хранени с определен вид храна, други  желаят да им бъде снабдена доста по-голяма транспортна клетка, отколкото е необходима за размерите на животното. Ние се съобразяваме с всички ваши желания, така че да бъдете спокойни както Вие, така и животните, които превозваме.
За въпроси от  подобен или друг вид естество , моля свържете се с нас на : 0885618980. Ние ще отговорим конкретно на вашите запитвания.

Коментирай / Задай въпрос