Зареждам страницата

Зареждам
Моля изчакайте..
Транспорт на животни в България

Зоотравел е фирма  притежаваща  лицензиран международен транспорт на домашни любимци в рамките на  България. Извършваме висококачествен транспорт на животни на конкурентни цени.
Ако ви се налага да пътувате извънредно или вашият любимец да бъде извозен до определено място, а това не е по силите ви ,Зоотравел е на вашите услуги.Необходимо е само да ни позвъните и ние ще извършим посоченият от вас маршрут. Ще транспортираме вашият любимец от посочен от вас адрес във вашия град или в странатазооклиника,летище,домът ви, зоохотел и други.
Фирмата ни  разполага със специално оборудвани автомобили за транспорт на животни в страната.Те отговарят както  технически ,така и на всички стандарти по изисквания на БАБХ и притежават сертификати за това.
Автомобилите на Зоотравел са специално пригодени за извършване на превоз целогодишно. Те се почистват и дезинфекцират, както преди и след извършените курсове, така и в определени часови диапазони по време на самото пътуване. В помещенията за превоз на животни температурата е възможно най-подходящата за съответния сезон. За целта през летния сезон те се охлаждат , а през зимния се отопляват. При по-дълги пътувания температурата се следи периодично от нашите професионалисти.
За здравето и сигурността на вашия любимец се грижи нашия екип,който е преминал специален курс на обучение за хуманно отношение към животните в Лесотехническия университет. Те са подготвени да предложат при необходимост първа медицинска помощ на всеки от четириногите си пътници.
За всички животни, които превозва Зоотравел осигурява индивидуални транспортни клетки съобразени  с размерите на животните и отговаряща на изискванията.В тях животните могат спокойно да стоят изправени и да се обръщат. Всички транспортни клетки са плътно затворени, така че животните да не могат  да излизат от тях , но им позволяват достатъчно приток на свеж въздух по време на самото пътуване.
Независимо от размерите  на животните, транспортните клетки се предоставят за ползване по време на транспорта  без допълнително заплащане.
За клиенти , които желаят животните  им да бъдат  транспортирани  в собствена клетка, Зоотравел позволява това да се случи, стига клетката да отговаря на изискванията.
За животните с цел продажба в страната Зоотравел ви предлага два варианта за плащане:
1. Купувачът превежда по банкова сметка стойността на закупеното животно на продавача преди извършване на транспорта.
2. Продавачът изпраща животното,което продава ,ние извършваме транспорта до съответния адрес и след това си получава сумата с наложен платеж.

Доверете се на нас!
Ние ще покрием вашите очаквания и ще изпълним всички ваши изисквания и желания!

Коментирай / Задай въпрос