Зареждам страницата

Зареждам
Моля изчакайте..
Транспорт на животни в чужбина

Зоотравел  притежава  лицензиран международен транспорт за страни в Европейския съюз.Превозваме : кучета, котки, птици, гризачи,влечуги, риби и определени видове екзотични животни.Транспорт на животни изпълняваме от и за следните страни: Англия, Франция, Белгия, Холандия, Австрия, Унгария, Румъния, Испания, Италия, Дания, Германия и други. Услугата се извършва от адрес до адрес.
Фирмата ни разполага със специално оборудвани автомобили за транспорт на животни в чужбина.Те отговарят както  технически ,така и на всички стандарти по изисквания на БАБХ и притежават сертификати за това.
Всеки един от автомобилите на Зоотравел е сднабден със специализирана GPS система и приложение към нея, които сигнализират за всеки часови период, в който се извършват хранене, поене или физиологични нужди на животните. Всички сигнали се записват , както в приложението, така и в специален дневник , който се предоставя при проверка от контролните органи. За вашето пълно спокойствие по желание на клиента ви предоставяме видео връзка и снимков материал как протича пътуването. Така че Вие да сте сигурни , че сте направили правилния избор.
Автомобилите на Зоотравел са специално пригодени за извършване на превоз целогодишно. Те се почистват и дезинфекцират, както преди и след извършените курсове, така и в определени часови диапазони по време на самото пътуване. В помещенията за превоз на животни температурата е възможно най-подходящата за съответния сезон. За целта през летния сезон те се охлаждат , а през зимния се отопляват. При дълги пътувания, каквито са тези за чужбина температурата се следи периодично от нашите професионалисти.
За всички животни, които превозва Зоотравел осигурява индивидуална  транспортна клетка съобразена с размерите на животното и отговаряща на изискванията.В тях животните могат спокойно да стоят изправени и да се обръщат. Всички транспортни клетки са плътно затворени, така че животните  да не могат да излезнат от тях , но им позволяват достатъчно приток на свеж въздух по време на самото пътуване.
Независимо от размерите  на животните, транспортната клетка се предоставя без допълнително заплащане.
За клиенти , които желаят животното им да бъде транспортирано в собствена клетка, Зоотравел позволява това да се случи, стига клетката да отговаря на изискванията.
За здравето и сигурността на вашия любимец се грижи нашия екип,който е преминал специален курс на обучение за хуманно отношение към животните в Лесотехническия университет. Те са подготвени да предложат при необходимост първа медицинска помощ на всеки от четириногите си пътници.
За животните, които се транспортират с цел продажба в чужбина , продавача самостоятелно си урежда плащането на животното как да стане по избран от двете страни начин. Заплащането е необходимо да стане преди извършването на транспорта. Така продавача си гарантира закупуването на животното. Това се прави с цел избягване на неприятни ситуации с недобронамерени купувачи. Не е необходимо заплащането за транспорта да бъде предварително извършено ,преди той да се е осъществил. То може да стане и на доставката на посочения адрес.

Коментирай / Задай въпрос